gototopgototop

Logotipo Arxiu Municipal de Vila-real
Arxiu Municipal de Vila-real

AMVr - Arxiu Municipal de Vila-real
Proceso digitalización

Digitalització

Depósito del Arxiu

Depòsit de l'Arxiu

Colección de pergaminos

Colecció de pergamins

Depósito del Arxiu

Depòsit de l'Arxiu

L'Arxiu Municipal de Vila-real és un servei obert al ciutadà i una ferramenta al servei de la gestió municipal que permet una eficàcia i un funcionament millor de l'administració municipal i promou la difusió i el coneixement de la història de la ciutat.
L'arxiu té com a funcions la conservació i organització del patrimoni documental municipal amb l'objectiu fonamental de:

 • Satisfer les necessitats d'informació i documentació, necessàries per a justificar els drets de les persones físiques o jurídiques, públiques o privades.
 • Afavorir la recerca i investigació històriques.
 • Vetllar per la recuperació del patrimoni documental no oficial mitjançant l'acceptació de llegats o donatius.
 • Promoure el coneixement de l'entorn amb l'objectiu de fomentar la defensa i l'enriquiment a través d'activitats culturals.

ARXIU MUNICIPAL DE VILA-REAL
Avg. Murà, 14 12540 - Vila-real
Codi de referència: ES.12135.AM/4

Teléfono: 964 54 72 20
Fax: 964 54 72 21
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

SERVEIS INTERNS A L'ADMINISTRACIÓ

Per a facilitar i agilitzar la consulta de la documentació administrativa transferida, l'Arxiu ofereix un servei de sol·licituds de documentació que possibilita la consulta de l'arxiu, el préstec d'originals i la reproducció. Aquesta sol·licitud, podeu trobar-la en la bústia de la intranet de l'Ajuntament de Vila-real.

SALA DE CONSULTA

Arxiu Municipal Vila-real: l'Arxiu disposa d'una sala de consulta general, situada en la primera planta de l'edifici. Per a l'accés a la documentació és necessària la targeta d'investigador. Per a la consulta dels inventaris i d'altres instruments de descripció és suficient la presentació del document d'identitat.

Els instruments de descripció que estan a l'abast de l'usuari són els següents:

 • Inventari i catàleg dels fons.
 • Bases de dades interrelacionades de diversos fons.
 • Bases de dades d'autors, títols, matèries i col·leccions.

 

La sala de consulta roman oberta al públic tots els dies laborals de les 8 a les 14.30 hores. Del 15 de juliol al 15 de setembre l'horari de la sala de consulta és de les 8 a les 13.30 hores.

SERVEI DE REPROGRAFIA

 1. Fotocòpies. L'horari del servei de fotocòpies és de les 12 a les 14 hores i, generalment, es lliuren el mateix dia de la petició. No es poden fotocopiar pergamins ni material enquadernat, ni tampoc documentació, llibres i revistes en un estat de conservació precari.
 2. Reproducció digital. La reproducció en CD-ROM es lliura en un termini aproximat de 48 hores.
 3. Reproducció de fotografies. Es poden obtenir còpies dels originals amb finalitat d'investigació quan la seua necessitat estiga justificada. En qualsevol cas s'ha de complir la normativa vigent en matèria de drets d'explotació, d'autors i la interna de l'Arxiu.

El termini de lliurament de les còpies és de 15 dies.

SALA DELS ARCS

L'Arxiu disposa d'una sala de 60 m2 amb capacitat per a diverses persones, que està situada en la planta baixa de l'edifici.
La Sala dels Arcs està preparada per a exposicions i la seua gestió depén del Servei de Museus de l'Ajuntament de Vila-real.

 

ARXIU MUNICIPAL DE VILA-REAL
Avg. Murà, 14. Vila-real
Teléfono: 964 54 72 20 - Fax: 964 54 72 21
Email:

 • Tenim 1 visitant en línia
 • Dissabte, 8 de Juny de 2019