gototopgototop

Logotipo Arxiu Municipal de Vila-real
Arxiu Municipal de Vila-real

Avís legal: Condicions d'accés i ús del lloc web www.amvila-real.es

Tot accés a aquest lloc web i l'ús de la informació continguda en aquest implica l'acceptació de les següents condicions d'ús:

1. Utilització de la informació continguda en el lloc web

Aquesta és la seu electrònica de l'Arxiu Municipal de Vila-real, facilitada a través del domini d'Internet amvila-real.es, que constitueix el punt d'accés electrònic general a través del qual els ciutadans poden, en les seues relacions amb l'Arxiu, accedir a la informació i als serveis disponibles. Aquest punt d'accés general conté la relació de serveis a disposició dels ciutadans i l'accés a aquests. L'objectiu és oferir a l'usuari, de forma fàcil i integrada, l'accés a una sèrie de recursos i de serveis dirigits a resoldre necessitats específiques dels ciutadans o l'accés a la informació i serveis de l'Arxiu. Igualment facilita la consulta lliure i gratuïta d'informació d'interés general de la ciutat de Vila-real

L'accés al lloc web, així com l'ús que puga fer-se de la informació que conté, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari. Només està autoritzat l'ús personal o privat i no comercial.

2. Qualitat de la informació i continguts

L'Arxiu Municipal de Vila-real desenvoluparà els esforços precisos per a evitar errors i, si escau, corregir-los o actualitzar-los com més prompte millor. L'Arxiu podrà efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en el seu Lloc Web o en la seua configuració o presentació, excepte en els casos en què per disposició legal haja de mantindre's la informació i pel temps necessari. Així mateix, l'Arxiu Municipal de Vila-real cancel·larà d'ofici les dades de caràcter personal que hagen deixat de ser necessàries o pertinents per a la finalitat per a la qual hagueren sigut publicades en el lloc.

Els llistats que es puguen publicar en aquest lloc web i que continguen dades de caràcter personal s'ajusten a la legislació actual de protecció de dades. Aquests llistats no constitueixen font d'accés públic i no podran ser reproduïts ni en tot ni en part, ni transmesos ni registrats per cap sistema de recuperació d'informació, sense el consentiment dels afectats.

3. Disponibilitat de la informació

L'Arxiu Municipal de Vila-real no pot garantir plenament el funcionament de la xarxa de comunicacions i per tant no assumeix cap responsabilitat sobre la disponibilitat del seu servidor web. El servidor podrà ser desconnectat sense avís previ i es faran tots els esforços perquè l'impacte per tasques de manteniment siga el mínim possible. L'Arxiu Municipal de Vila-real no es responsabilitza de cap dany o perjudici patit per l'usuari que es derive de l'accés a aquest lloc web o de l'ús d'informació o aplicacions en ell continguts.

4. Política de privacitat

La privacitat d'aquest lloc web es basa en:
  • Se sol·licitaran exclusivament les dades imprescindibles per a poder proporcionar-li els serveis del lloc web.
  • Automàticament s'obtindrà exclusivament informació tècnica, i serà la mínima imprescindible per a donar-li un bon servei. En visitar aquest lloc web, el seu navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el seu ordinador: l'ús de galetes (cookies) no proporciona cap informació personal, ni informació sobre el seu ordinador, només estan destinades a ajudar-li a estalviar temps quan torne a visitar-nos, a seleccionar el full d'estil més adequat i que la visualització del lloc web siga correcta, així com l'idioma i el joc de caràcters del seu navegador amb el mateix motiu (per exemple, perquè es vegen bé els accents). També podrà ajudar-nos en la millora del disseny del nostre lloc web i a l'obtenció d'estadístiques (per exemple, conéixer el número de visitants únics que té la nostra web).
  • Les dades de caràcter personal que ens facilite es tractaran segons el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i la resta de normativa d'aplicació. S'inclouran en fitxers titularitat de l'Ajuntament de Vila-real que s'utilitzaran per a fins municipals i els específics de la seua sol·licitud. Les dades no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals i a altres administracions públiques que siguen les destinatàries del tractament. Els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podrà exercir-los contactant amb nosaltres a través de correu electrònic en la direcció: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , mitjançant fax al número 964547032, o mitjançant correu ordinari o personant-se a l'Ajuntament de Vila-real, plaça Major, s/n - 12540 Vila-real. Depenent del tipus de dret que ens sol·licite li podrem requerir que aporte una fotocòpia del seu document nacional d'identitat o acreditació equivalent, així com la documentació addicional que fóra necessària.

5. Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual i industrial d'aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, documents, imatges, àudio, video i altres materials, són propietat de l'Arxiu Municipal de Vila-real o de tercers que hagen autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'Arxiu, llevat que s'indique expressament la seua lliure disponibilitat.

La programació d'aquesta web s'ha realitzat amb Joomla!. Joomla! es software lliure publicat amb Llicència GNU/GPL. Les següents extensions han estat utilitzades en aquesta web: Frontend font size adjuster, JEvents, Joom!Fish, JoomSEF i Xmap. Les extensions mencionades han estat publicades, per els seus respectius autors, amb Llicència GPLv2 o superior.

La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d'aquestes obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de l'Arxiu Municipal de Vila-real o d'aquell que siga titular.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest lloc web, així com els perjudicis que pogueren ocasionar-se en els drets de propietat intel·lectual i industrial de l'Arxiu Municipal de Vila-real poden donar lloc a l'exercici de les accions que legalment corresponguen i, si escau, a les responsabilitats que de l'exercici es deriven.

6. Hiperenllaços d'aquest lloc a altres pàgines web

En aquest lloc web s'han inclòs enllaços a pàgines d'Internet de tercers (links), que s'han considerat d'interés per als usuaris. No obstant això, l'Arxiu Municipal de Vila-real no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts de les pàgines de tercers als que es faça referència en el lloc web.

7. Hiperenllaços des d'altres pàgines d'Internet al lloc web

Els usuaris que es proposen establir un hiperenllaç entre la seua pàgina web i la de l'Arxiu Municipal de Vila-realhauran de tenir en compte el següent:

  • L'establiment de l'hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre l'Arxiu Municipal de Vila-reali el propietari de la pàgina web en què s'establesca, ni l'acceptació i aprovació per part de l'Arxiu Municipal de Vila-real dels seus continguts o serveis. Per tant, no es declararà ni es donarà a entendre que l'Arxiu Municipal de Vila-real ha autoritzat expressament l'hiperenllaç ni que ha supervisat o assumit de totes maneres els serveis oferits o posats a disposició en la pàgina web des de la que s'estableix l'hiperenllaç.
  • L'Arxiu Municipal de Vila-real no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l'establiment de l'hiperenllaç puga oferir. L'usuari assumeix sota la seua exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que pogueren derivar-se de l'accés a la pàgina web de l'hiperenllaç.
  • La pàgina web en què s'establesca l'hiperenllaç no podrà contindre cap marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a l'Arxiu Municipal de Vila-real, excepte aquells signes que formen part del mateix hiperenllaç.
  • La pàgina web en què s'establesca l'hiperenllaç no contindrà informacions amb continguts il·lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats i a l'ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualsevol dels drets de tercers.
 

ARXIU MUNICIPAL DE VILA-REAL
Avg. Murà, 14. Vila-real
Teléfono: 964 54 72 20 - Fax: 964 54 72 21
Email:

  • Tenim 1 visitant en línia
  • Dissabte, 8 de Juny de 2019